Випроси - Отговори

Кога работи Картинг пистата?
Картинг пистата работи 7 дни в седмицата от 10:00 ч., без значение дали са празнични или почивни дни. В зависимост от метеорологични условия подбираме и гумите на картовете.Колко развиват вашите картове?
Нашите картове са:
160 куб.см. предназначени за деца от 6 до 14 г. възраст с макс. скорост
до 45 км/ч.
270 куб.см. и развиват скорост от 70 км/ч.
390 куб.см. и развиват скорост до 85 км/ч.


Защо трябва да нося боне и каска?
Бонето е задължително от хигиенна гледна точка. Каската е нещо, което ви предпазва от удари и трябва да бъде от затворен тип. В моторните спортове каската е основен елемент за безопасност.


Имате ли измервателна система?
За момента не разполагаме с такава система, но е въпрос на време да бъде поставена.


Може ли да се състезаваме вечер?
Да, разполагаме с осветление за нощно каране. През летните вечери работим до 23:00h.


Какви дрехи трябва да носиш?
Може да карате със всякакви дрехи, стига да бъдат закопчани и да не се веят назад от картинга. През зимата, ние препоръчваме да носите топли дрехи, обувки и ръкавици. Имаме изискване обувките да бъдат затворен тип, също така предоставяме и гащеризони за нашите клиненти.
С  джапанки и чехли не  е желателно управлението на картовете ни !


На колко години трябва да си?
Възрастовата граница няма. Имаме ограничение във височина, трябва да сте над 125 см.


Имате ли инструктаж за безопасност (брифинг) ако за пръв път посещавам вашата писта ?
Дa, прави се от нашия обучен персонал. Брифинг е задължителен преди всяка сесия или състезание, без значение дали сте опитен или начинаещ пилот. Брифинга включва;

  • управление на  картинга,
  • поведение на писта,
  • флагове и сигнализация,
Много е важно всеки пилот да получи правилна информация.


Можете ли да Тренирам картинг?
Да, всяка събота и неделя от 11:00 до 12:30 организираме обучение по картинг. Без ограничения във еъзраста,единствено условие е да сте над 125см. При нас ще получите добри съвети и техники за каране на картинг.


Искам да организирам голямо събитие, тиимбилдинг?
Да,това е нещо което ние правим. Трябва само да се свържете с нас за повече информация, на тел. +359 879 200 181 или +359 876 200 190 или, чрез имейл адреса ни: info@kartingarea-bg.com. Ние ще ви   изготви индивидуална оферта за Вашето събитие или тимбилдинг.


Организирате ли състезания?
Да. Организираме  състезания. За да сте информирани за организираните от нас състезания, трябва да ни последвате във FACEBOOK.


Искам да организирам рожден ден на детето?
Това е добър избор за провеждане на рожден ден на нашата Картинг писта , единственото изискване е децата да имат минимална височина 125 см. Можете да ни пишете или да се обадите  за повече информация, на тел. +359 899 983 889 или +359 876 200 190 или, чрез имейл адреса ни: info@kartingarea-bg.com. Ние ще ви   изготви индивидуална оферта за Вашето събитие.


Трябва ли да направя резервация?
Ако сте група до 10 човека не е задължително да правите резервация. За групи над 10 човека е добре да си направите резервация, като може да позвъните на тел.: +359 879 200 181 или +359 876 200 190.
Също е добре да съобразите, че в Съботните и Неделни дни има по голяма натовареност и е добре да се обадите за час.


Трябва ли да попълвам декларация?
Уважаеми клиенти, попълването на подобни декларации е стандартна практика на всички Картинг писти по света. Картинга е моторен спорт и настоящата декларация е съобразена с българското законодателство и безопасните условия за експлоатация на картинг.


Имате ли двуместни картовете?
Не, ние нямаме двуместни картове, искаме всеки наш клиент сам да изпита тръпка от управлението на нашите картове и да усети прилива на адреналин.